logo

plovdivclubs.com

Легендарните Сигнал с концерт във VOGUE
Легендарните Сигнал с концерт във VOGUE

Легендарните Сигнал с концерт във VOGUE

публикувана на 16.05.2016 09:35

 

Рокдинозаврите "Сигнал" ще направят грандиозно шоу в пловдивския клуб VOGUE този петък. Данчо Караджов отново ще ви накарат да жадувате и пеете техните вечни рокаджийски парчета.

 

Песните, които са включили в своя лист са от различните етапи на групата. Гостите ще чуят както първата песен „Любов“ завъртяла се по радиостанциите през далечната 1978 година, така и по-нови записи. Разбира се концертът няма как да не включи и най-големите хитове „Може би“, „Да те жадувам“ и „Сбогом“.

 

Направете своята резервация предварително, поради големия интерес е възможно да няма места. телефон за резервации: 087 715 6655


В събота във VOGUE ще бъде горещо. Зад пулта ще застанат Dj Reggi and Muggsy, които твърдят, че са способни за няколко часа да изпратят феновете си на екзалтирано музикално пътешествие. Проверете лично! Те ще представят един различен прочит на хаус звученето с яки миксове, поднесени специално за събитието.

 

Верни на своето мото да осигуряват най-доброто за своите клиенти, от VOGUE music club  са ви намислили куп изненади  за своите клиенти.

 


Седмична програма